Kraamcadeautje

Als je op kraamvisite gaat bij iemand met een pasgeboren baby’tje, is het wel zo leuk om met een een kraamcadeautje mee te nemen. Het is dan leuk om iets te brengen waar de ouders ook echt iets aan hebben, zodat het niet op een grote stapel komt en vergeten wordt. Hier heb ik een aantal leuke kraamcadeau ideeën op een rijtje gezet. 

Kinderboekjes, leuk kraamcadeautje.
  • Een babyboekje. Bijvoorbeeld: Rupsje Nooitgenoeg. Of een ander leerzaam boekje.
  • Een kijkboekje. Je kunt je baby heerlijk lang vermaken, door hem naar allerlei plaatjes te laten kijken.
  • Een schattig nachtlampje. Je hebt verschillende vormen nachtlampjes, de keuze is reuze voor een origineel, leuk lampje. 
  • Fotolijstjes. Er zullen genoeg fotootjes worden gemaakt van het baby’tje, dus hoe leuk is het om de ouders blij te maken met een fotolijstje. Mocht er een tweeling in aantocht zijn is het ook leuk om een lijstje te kopen waar je twee foto’s naast elkaar kunt zetten. 
  • Bordje en lepeltje. Een eigen bordje met naam van de baby erop geschreven is natuurlijk ook een origineel cadeautje. 
  • Lettertrein. Je kunt voor de lettertrein, de letters gebruiken die de naam vormen van je baby. 

Natuurlijk mogen de ouders ook een beetje verwend worden tijdens de kraamweek. Dus naast een cadeautje meenemen voor de baby, zou je ook iets kleins kunnen meenemen voor de ouders. 

Voor de moeder is een pakketje met verzorgingsproducten misschien wel fijn, om zo wat tijd voor haarzelf te hebben. En voor de vader misschien een bierpakket. Of misschien een avondje uit voor met z’n tweetjes. De meeste ouders zijn vast ook blij met een cadeaubon, zo kunnen ze zelf een leuk cadeautje uitzoeken.